Praktische informatie

De behandelingen die ik geef, zijn geschikt voor alle leeftijden, dus ook voor baby’s, kinderen en bejaarden, en duren 60 tot 75 minuten. Bij lichamelijke of psychische klachten vindt er voorafgaand aan de eerste behandeling een intakegesprek plaats om tot een behandelplan te komen. Na 3 behandelingen bekijken we samen hoeveel behandelingen er eventueel nog nodig zijn.  Dit geldt niet voor cliënten die voor een klassieke ontspanningsmassage komen.

Massage kan geen vervanging zijn van de reguliere zorg maar is een mooie en zinvolle aanvulling. Overleg altijd eerst met je huisarts of specialist als je twijfelt of massage op dit moment geschikt is voor jou. In geval van koorts kan niet behandeld worden, dit heet een contra-indicatie.

Bij de massages gebruik ik uitsluitend natuurlijke oliën, van o.a. Weleda, Kneipp en Volatile. Afhankelijk van de vraag of klacht combineer ik deze olie met essentiële oliën.

Zelf meenemen

In verband met hygiëne en de milieubelasting voor het vele wassen, dienen cliënten eigen baddoeken mee te nemen, bij voorkeur 3 badlakens en 2 iets kleinere handdoeken.

Bereikbaarheid praktijk

Mijn behandelingen vinden plaats in praktijk in Massage-, Shiatsu & Coachingpraktijk Janne Zevenberg aan de Pieter Venemakade 115 in Kiel-Windeweer (Groningen). Wanneer u met de auto komt, kunt u parkeren op de parkeerplaats langs de weg tussen Pieter Venemakade 103 en 105. Wilt u erop letten dat u de auto zo parkeert dat er nog één achter of vóór kan staan? Zo kan de volgende cliënt ook parkeren.

Openbaar vervoer: bus 171 vanuit Groningen en Veendam stopt bij halte Klaplaan – Kiel-Windeweer. Van daar is het ongeveer 10 minuten lopen naar mijn praktijk. Zie ook de OV-reisplanner 9292:

9292.nl – Reisplanner OV & e-tickets trein, bus, tram, metro & veer