Tarieven en vergoedingen

Tarieven

Elke shiatsu- of massagebehandeling van 60 minuten kost € 70,-
Natuur- en wandelcoaching: enkele sessie van 1½ à 2 uur: € 140,-
In overleg is een traject van meerdere keren af te spreken.

Vergoedingen

 

Shiatsu

Aangezien ik geregistreerd sta als A-register therapeut en de opleiding HBO Medische Basiskennis plus alle verplichte bijscholingen heb gevolgd en behaald, worden mijn shiatsubehandelingen gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar, mits je de juiste aanvullende verzekering hebt.   De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekering en per aanvullende verzekering. Je betaalt geen eigen risico voor consulten en behandelingen die door de aanvullende verzekering(en) worden vergoed, .

De navolgende link geeft een overzicht van de zorgverzekeraars die mijn consulten en behandelingen gedeeltelijk vergoeden vanuit hun aanvullende polisvoorwaarden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/shiatsu-therapie#vergoedingen

Andere behandelingen zoals klassieke massage, ooracupunctuur, kindermassage, babymassage, zwangerschapsmassage en massage bij kanker worden niet vergoed. 

Natuur- en wandelcoaching

Wanneer je hulpvraag werkgerelateerd is (of invloed heeft op je werk), dan is het zeker de moeite waard om dit met de werkgever te bespreken. Vaak reserveren werkgevers een budget per medewerker voor coaching of opleidingen.