Reviews

Marcel (53 jaar, technisch adviseur):

“Na jaren met pijn in de onderrug te hebben gelopen, hulp gezocht bij Janne Zevenberg. Na enkele behandelingen al merkbaar verschil geen pijn meer kan weer langer achtereen auto rijden. Dus nu 1 keer in de maand heen om pijnvrij te blijven. Tevens bleek dat mijn migraine te maken had met vastzittende nek- en schouderspieren. Hier ook de behandeling op afgesteld en duidelijk verbetering nu. Zal voor mijn gezondheid de behandeling voortzetten bij Janne.”

Ria Woldhuis (56 jaar, persoonlijk adviseur):

“Wat was het weer fijn om bij jou “onder handen” te zijn, Janne!! Je lost m’n spanning in de nek op en neemt, en passant, ook andere lastige plekken mee… Mijn rug is zoveel rustiger door de regelmatige shiatsu massage van jou… ik voel me herboren en ontspannen als ik bij jou vandaan kom en ik gun mijzelf dit moment, je bent echt zo goed voor mij!! Dank je wel!!”

Barbara (60 jaar):

“Ik ben bij Janne in behandeling met nek- en schouderklachten. Janne neemt de tijd voor een uitgebreide anamnese. Zij straalt veel rust uit en geeft je het gevoel gehoord te worden met je klachten. Haar praktijkruimte heeft een warme uitstraling en je voelt je er gewoon op je gemak. Tijdens de behandeling kun je ontspannen bij rustige muziek. Janne past haar behandeling helemaal aan je klachten aan. Ze combineert verschillende shiatsutechnieken in één behandeling. Ik heb veel baat bij Janne’s behandelingen.”

Ingrid 26 jaar:

“Ik was 41 weken zwanger en het leek er nog niet op dat de baby zich op korte termijn aan zou dienen. Omdat ik graag wilde dat de bevalling natuurlijk op gang zou komen, besloot ik een weeënopwekkende massage door Janne te laten doen. Ik was wel wat sceptisch hierover, maar Janne gaf me direct bij binnenkomst een goed gevoel. De massage was heel lekker en ontspannend. Het masseren van de drukpunten was zeker gevoelig, maar dit werd afgewisseld met andere fijne massagetechnieken. Ik ging in ieder geval relaxt de deur weer uit en daarna was het afwachten of het iets zou doen. Lang hoefde ik daar niet op te wachten, want vier uur na de behandeling braken mijn vliezen en dezelfde dag nog is onze zoon geboren! Het was een fijne ervaring mét het gewenste resultaat.

Renée Dannis (54 jaar, tekstschrijver & klusser):

“Janne staat als een huis en dat maakt dat je je vanaf het eerste moment veilig voelt onder haar handen. Met haar moederlijke oerkracht, grote integriteit en brede vakkennis is ze ‘one of a kind’. Of mijn lijf nu volledig in de knoop zit of zo soepel is als een elastiekje, naar Janne gaan is altijd een feestje. In het eerste geval omdat ze je daadwerkelijk van je pijnklachten af helpt, in het tweede geval omdat je na haar behandeling gewoon volledig ontspannen en 10 kilo lichter van geest weer naar buiten stapt. Voor mij nooit meer een andere therapeut of coach dan Janne!”

Mw. E. (57 jaar):

Al jaren aan het knokken tegen blessures. Kom van het een in het ander en zelden goed te herleiden. De diagnoses bij elkaar zijn niet erg positief naar de toekomst. Altijd afhankelijk van fysiotherapie. Sinds bijna een jaar daarnaast bij Janne in behandeling. De ondersteuning die ik van haar krijg, helpt om in totaliteit fysiek mijn grenzen te bewaken. Ook signalering en monitoren geeft een extra handvat. Genezen is niet mogelijk. Wel met hulp zo lang mogelijk in beweging blijven. Daar maak ik dankbaar gebruik van!

Janka (pensionada):

“Doordat jouw geschoolde en vaardige handen elke maand mijn rug, schouders en nek masseren, zijn ze een stuk soepeler en mijn spier- en hoofdpijnklachten duidelijk afgenomen, waardoor mijn leven een stuk aangenamer is. Bedankt, Janne!”

Alle Kalverboer (56 jaar, scheepwertuigkundige, duiker en maritiem instructeur):

“Doordat ik fysiek zwaar werk doe, heb ik geregeld last van vastzittende spieren en blessures. Janne maakt de boel weer los en zorgt ervoor dat ik volledig ontspan. Eigenlijk maak ik maar een deel van de massage bewust mee. Ik val altijd in slaap…”

Leandra van der Berg (28 jaar, persoonlijk reisadviseur yourtravel):

Na een auto-ongeluk met rug- en andere pijnklachten ben ik bij Janne terechtgekomen. Ik heb bij haar diverse behandelingen gehad en daar super veel baat bij gehad! Heel ontspannend voor je lichaam en een gezellige sfeer in de praktijk. Ik kan Janne bij iedereen aanraden!

Anje Klinkhamer (45 jaar, voedingsassistent):

“Ik kom nu al bijna twee jaar bij Janne, heb fybromialgie klachten en veel last van mijn rug. Na twee hernia’s heb ik daarbij veel last van kramp in mijn benen gekregen (onrustige benen, vooral in de nacht).
Na de ontspannende shiatsubehandeling voel ik echt een aantal weken verlichting in mijn spieren, die veel minder gespannen zijn. Ik kijk altijd weer uit naar een volgende behandeling, niet alleen vanwege de ontspanning van het lichaam, maar ook geestelijk ervaar ik ontspanning. Janne luistert altijd heel goed naar je en kan je ook vaak tips geven om weer verder te kunnen. Ik ben heel erg blij dat ik haar heb leren kennen en kan haar zeker aan iedereen aanbevelen, ze is kundig en ook nog eens superaardig.”

Ineke E (24 jaar, docent):

Ik kom nu een tijdje met maag/darm- en migraineklachten bij Janne en ben ontzettend tevreden met de behandelingen en de bijbehorende tips die ik van haar krijg. Ze is erg gepassioneerd in haar vak en heeft veel ervaring opgedaan in de loop van de jaren en dat hoor ik en zie ik terug in haar omgang met mij.

Mijn klachten zijn al zoveel verminderd en ik leer er steeds beter mee om te gaan, zeker omdat het ook stressgerelateerd is en ik dat eerst niet door had. Ik ben er nog lang niet, maar heb het volste vertrouwen dat ik met Janne’s behandelingen heel ver kom. Ook vind ik haar praktijkruimte een rust uitstralen waar ik mij  thuis voel en volledig kan overgeven. Ik zou haar zeker aanbevelen bij vrienden, familie en kennissen. Ondertussen komt mijn moeder ook al bij haar en is ook blij met Janne.

Herma (64 jaar, directeur):

Sinds enkele jaren ben ik bij Janne Zevenberg onder behandeling. Een voorgeschiedenis van tientallen jaren rug-, nek- en schouderklachten. Veel ervaring met fysiotherapie, manuele therapie, chiropractie. Ik kwam bij Janne met acute rugklachten. Die waren zó over. Voor mij belangrijker was daarna: met elke 5 – 6 weken een onderhoudsbehandeling voel ik me beter en functioneer ik beter dan de jaren daarvoor. Volgens mij omdat Janne niet mijn rug of nek behandelt, maar mij. En dat doet ze met een heel positieve aandacht en met heel veel deskundige vaardigheden.

Harry en Ageeth (65 en 66 jaar):

Alweer een aantal jaren geleden wandelde ik met een vriend langs het huis van Janne. We bleven staan omdat het bord aan de muur mijn belangstelling trok. Omdat ik al een hele poos allerlei klachten had die ook pijn veroorzaakten was ik geïnteresseerd in een goede masseuse, en thuis keek ik op Google om te zien wat Janne te bieden had. Van hetgeen ik las werd ik enthousiast en heb haar gebeld voor een afspraak. Janne bleek een warme persoon te zijn die met haar ervaring en vakkennis mij iedere keer weer erg helpt om mij goed te voelen, ook de behandelruimte is een oase van rust en warmte. Je kunt er helemaal tot rust komen en je volledig overgeven aan de massage die door de speciale technieken van Janne helpt om je beter te voelen. Inmiddels gaan we zoals gezegd al een aantal jaren om de twee weken naar Janne want ook mijn vrouw is inmiddels heel erg blij met haar.

Sonja (44 jaar, ambtenaar):

“Doordat ik in mijn baan geen vaste werkplek heb die is afgestemd op mijn fysieke behoeften hebben zich in de loop der jaren klachten ontwikkeld aan schouders en nek.
Na een aantal fysiotherapiebehandelingen, ook met dry needling, kwam ik bij Janne terecht. Janne begint de behandeling altijd met de plekken waar mijn klachten zich bevinden. Daarna volgt de rest van het lichaam. Janne heeft me uitgelegd dat het niet voldoende is om alleen de probleemzones te behandelen. In het lichaam is alles met elkaar verbonden en daarom moet het hele lichaam worden behandeld. Na elke behandeling kan ik er weer helemaal tegen. In een volledig relaxte omgeving word ik als het ware weer helemaal “opgeladen”. Janne levert maatwerk. Elk lichaam is anders en Janne begrijpt het mijne.”